Myoko Kogen​

Myoko Kogen består af 5 skiområder; Akakura Kanko, Akaura Onsen, Seki Onsen, Iktenotaira og Suginohara.​
Snefald: ca. 14 meter årligt
Byen: 700 moh.
Området: 731-1855 moh.
Længste nedfart: 8,5 km
Lifte: 70 (2 Gondoler)
Pistekort over Myoko
Akakura Kanko & Onsen
Akakura kanko og Akakura Onsen byder på fantastisk powderskiløb mellem træerne. Den dybe puddersne er let tilgængelig nær de 3 øverste lifte. Sneen kan være RIGTIG dyb her, men den øverste del af området er stejlt, hvilket er perfekt til når de store snefald rammer. 
 
Seki Onsen
Seki Onsen er et lille område som består af blot 2 lifte 6 nedfarter og 31o højdemeter. På trods af områdets størrelse, er Seki et paradis for enhver pudder-hund! Området har sit eget "mini klima", hvor skyerne bliver fanget i de omkringliggende bjerge. Det gør at Seki i gennemsnit får 16meters frisk puddersne pr. sæson! Området er stejlt, og blot én lille piste er præpereret, hvilket giver fantastiske muligheder for, at nyde den lette og dybe sne som Seki er kendt for.
 
Ikenotaira & Suginohara
Ikenotaira er bedst kendt for sin snowpark samt halfpipe som lokker de Japanske freestyle skiløbere/snowboardere til området. Udover parken er området forholdsvist fladt, og egner sig bedst til begyndere. 
Suginohara er det højeste af Myoko's områder og når op i 1.855 meters højde. De har japans længste nedfart på 8,5km.
Fra fra top-liften findes områdets bedste skiløb. Det er forholdsvis stejlt og snekvaliteten mellem træerne er intet mindre end fantastisk!
 
Mt. Myoko 2.454m
Myoko-San, som de lokale kalder bjerget, er en mere end 300.000 år gammel vulkan. De ovenstående skiområder er placeret op ad vulkanen. Toppen af vulkanen kan bestiges i visse perioder. Ofte er det utrolig farligt da der kan være høj risiko for laviner. 
Der findes nogle områder nær Mt. Myoko's top, som vi har mulighed for at få adgang til med vores uddannede professionelle backcountry guides. Disse områder nås ved at hike, anvist af de lokale guides. Det vil tage mellem 2-3 timer at hike til toppen, afhængigt af den enkelte gruppe og destinationen. Selve hiket er ikke enormt krævende, men vi anbefaler at du er i nogenlunde fysisk form.
 
Som deltager er det et krav, at du har det rette udstyr; skistøvler, tøj, hjelm, ski med skin (alternativt snesko) og rygsæk. Sikkerheden på vores tur SKAL være i top, derfor er lavinebipper, skovl og sonde obligatorisk inden for alt off-piste skiløb. Alle deltagere skal have dette udstyr for at kunne deltage på de guidede ture. Hvis ikke udstyret selv haves vil der være mulighed for at leje udstyret for 100 DKK pr. person pr. dag.
Yderligere vil deltagere have mulighed for at leje resten af det nødvendige offpiste udstyr til de 4 guidede dage hvis ikke det haves. 

Vores guides vil ud fra vejrforholdene beslutte, hvor turen vil foregå den givne dag. Skiløbet i disse områder vil til dels være over trægrænsen og efter at have nået toppen, belønnes deltagerne med den ultimative skioplevelse. Lange nedfarter, med let, frisk og uberørt puddersne. En oplevelse du aldrig vil glemme! 
 
Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil have yderligere information, eller hvis du har spørgsmål vedrørende turen.