Meet The Team

Om os

Skitouring

Mads Amstrup

  • Instagram

Shiro bjergguide

image1.jpeg

Nikolaj Schnohr

  • Instagram

Shiro Bjergguide

Fotograf

Martin Schøber

Martin Schøber

  • Instagram

Shiro Bjergguide

Shiro Experience, planlægger den ultimative off-piste ski/Snowboard-oplevelse til Myoko, Japan samt til Lyngen i Norge. Vi tilbyder ikke blot en ordinær ski/snowboard tur. Vi tilbyder en skræddersyet oplevelse med privat back-country guide. Det betyder, at vi kun fokuserer på dig og din gruppe på turen. Off-piste skiløb er vores store passion, så vi vil gøre alt for at se dig lige så glad, efter at have stået i puddersne hele dagen, som vi er!
Udover skiløbet vil du komme tæt på den Lokale kultur og fra vi henter dig i lufthavnen, til dagen du vender hjem igen, vil du få en oplevelse ud over det sædvanelige og som du aldrig vil glemme.

Nikolaj Schnohr

Nikolaj Schnohr har altid haft en stor forkærlighed til free-ride skiløb og rejste for første gang til Myoko, Japan i år 2014. Det var kærlighed ved første blik. De store mængder sne der falder, resulterer i, at det altid er muligt at finde uberørte off-piste arealer med masser af puddersne. Det kombineret med den fantastiske japanske natur og kultur har gjort, at han er rejst dertil mindst én gang om året lige siden. Efter at have boet der i en sæson, fik han stort kendskab til området og skabte sig et netværk, der har muliggjort, at han kan videregive disse fantastiske oplevelser til andre, i form af den ultimative offpiste ski- og snowboardoplevelse.
Igennem de seneste 5 sæsoner har Nikolaj dedikeret hele sit liv til den berømte japanske puddersne. Han har derfor enorm erfaring med at begå sig i off-piste terrænet, og man skal lede længe efter en skiløber, der har kørt samme antal bundløse puddersving gennem de seneste år. Nikolaj er udstyrsekspert og perfektionist til fingerspidserne, da han gennem sine første sæsoner i Japan arbejdede i japanske skishops, efter at have brugt de første timer af dagen på bjerget. Yderligere er Nikolaj også med som vores kameramand på turene. Han bruger sommerhalvåret på at arbejde som videofotograf, og er derfor knivskarp i forhold til at skyde billeder og videoer på bjerget med sit professionelle kamera set-up samt drone.

Mads Amstrup

Udover at være en habil skiløber, er Mads ”turmanden” og overskudsmennesket, der elsker de lange og krævende ture i bjergene. Han har gennem hele livet brugt sine vintre i Norge, hvor han har opbygget stor passion og ekspertise indenfor skitouring. Hans erfaring bygger blandt andet på ugelange ture på fjeldski igennem det norske vinterlandskab, men er derudover også skiinstruktør fra den norske skiskole. 

Mads er ansvarlig for forplejning på turen til Lyngen. Arbejdsmæssigt bruger han sommerhalvåret på at arbejde som kok, og har derfor sammensat en superlækker menu, som vil blive serveret gennem dagene i Lyngen.

IMG_20190425_143040.jpg
Skitouring Norge.png

Martin Schøber

Martin Schøber er uden tvivl et af de mest velkendte navne indenfor det danske skimiljø – specielt når vi snakker freeride og skitouring. Og med god grund. Han er tidligere vinder af freeride DM, og har tilbragt de seneste 10 sæsoner i freerideparadiset omkring St. Anton i de østrigske alper, men er nu flyttet til fjeldene på det norske vestland ved Sogndal. Intenst har han gennem mange år dygtiggjort sig indenfor ophold og touring i off-piste og bjergterræn, og er derfor ekstremt kompetent og vidende omkring alle sikkerhedsaspkter, som knytter sig hertil.  Så længe Martin er i bjergene, kan man være sikker på, at han har et smil på læben og er 100 % klar på den fedest mulige dag på ski. 

Martin Schøber
SAM_2172.JPG