Søg
  • Mads Amstrup

En af danmarks førende ski hjemmesider er ovenpå igen

Freeskiing er tilbage med fokus på skiløb og klima I mange år en af vores go-to hjemmesider for alt ski-relateret, har i det seneste år haft det svært, og har været lagt ned af hackere og spam. Men det er slut nu. En af Danmarks bedste ski hjemmesider Freeskiing.dk, er online igen og skal igen opdateret regelmæssigt. For Martin, som ejer hjemmesiden, har den altid været et hyggeprojekt. Han var derfor ikke helt obs på problemerne med spam, som i sidste ende fik lagt hjemmesiden helt ned.

Nu er Freeskiing.dk oppe og køre igen. Og der vil være fokus på primært 3 områder:


Offpiste og skitouring, Lavinesikkerhed og Klima


Offpiste og skitouring

Har altid været hjemmesidens primære fokus, og det vil det fortsætte med at være. Men nu med endnu mere fokus på skitouring. Både i form af at dele ud i tips og tricks, til hvordan du kan komme mere ud på skintracket. Men også i form af stoke med fede videoer, spændende links og gode artikler om skitouring og dyb pudder.

Lavinesikkerhed

I endnu højere grad vil der være fokus på lavinesikkerhed og -viden på Freeskiing.dk. Hjemmesiden skal være dit go-to sted, hvis du har lyst til at vide mere om lavinesikkerhed og uddanne dig selv til at blive mere komfortabel i offpisten. Martin har lang erfaring med at bevæge sig sikkert i lavineterræn og er passioneret omkring lavinesikkerhed, hvilket gør at Freeskiing.dk helt sikkert vil blive en god ressource til sikker færdsel i bjergene.

Tag med os og Martin til skitouring i Lyngen

Blandt andet på grund af hans viden og passion for skitouring og lavinesikkerhed, har vi valgt at Martin skal være vores guide på vores Arctic Experience 2020 ture til Lyngen i den nordligste del af Norge (Han er også bare en god fyr). Både han og vi har tidligere været på rekognosceringstur til Lyngen, og har fundet masser af bjergsider med potentiale for urørte linier direkte ned mod det arktiske hav.

Klima

Det sidste fokusområde vil være klima. Fokus på, hvad det er der sker med klimaet, med vores vinter og hvordan du kan gøre en forskel. Jorden er blevet varmere, vinteren er blevet kortere og hvis ikke dette skal fortsætte med samme voldsomme hastighed har vi brug for at klimapolitikken bliver mere grøn og progressiv. Derfor vil Freeskiing.dk i fremtiden også fokusere på, hvordan du kan gøre en forskel. Både lokalt og internationalt.

Vi glæder os til at følge med i Freeskiing.dk i fremtiden og håber at også du vil få glæde af hjemmesiden. Det bliver helt sikkert godt. Hvis du ikke har lyst til at læse artikler online, så kan du jo tage med til vores tur på Lyngen og lære direkte fra Martin ☺10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle