Lyngen skitouring_edited
Skitouring lyngen_edited
Skitouring Norge
Skitouring Lyngen
Lyngen ski
Norge Skitouring
Lyngen skiferie

skitouring i lyngen alperne 

Arctic Experience 

Destination

Lyngen alperne

Norge

Skitouring Lyngen alps.png

Varighed

7 dage

RejseDatoer

På vej

Niveau

Øvet skiløber:

Off-piste erfaring er en fordel

Arctic Experience 2022

 

Vil du opleve et af verdens bedste og smukkeste skitouring områder?
Så tag med på den ultimative skitouring oplevelse til Lyngenalperne i Nordnorge!

Det spektakulære bjergområde Lyngen er beliggende nær Tromsø, og byder på enestående og fantastisk natur. De såkaldte "lyngenalper" er et sandt paradis for randonee/skitouring hvor man sætter skind under skiene og går op gennem den storslåede natur. På toppen mødes man af udsigter over det alpine terræn hvor flotte mørkeblå norske fjorde slanger sig ind gennem det arktiske landsskab. Nogle af ruterne medfører at man står på ski direkte ned til havoverfladen. 

Der findes ingen lifter i Lyngen, men de store bjerge egner sig specielt til skiløb i foråret. I april og maj oplever man lange dage og dagslyset oplyser den storslåede natur fyldt med sneklædte bjergtoppe indtil sent på aftenen. 

Vores lækre luksushytte danner base for turen og er lokaliseret i naturskønne omgivelser med udsigt direkte ud på en af de smukke fjorde omkring lyngenfjorden. 
Herfra kan du efter en endt dag på ski drikke en kold forfriskning i det udendørs jacuzzi/hottub bad, mens du nyder den svimlende udsigt på fjorden eller måske skal du en tur i Sauna?  

Skiløbet i Nordnorge er bedst i løbet af foråret, grundet den store mængde af lys og perfekt temperatur og vejr, som gør at sneen er perfekt til spring-skiing.

De daglige ture på bjerget ledes af vores privat tilknyttede bjergguide så du kan føle dig helt tryg ved at begå dig i de smukke øde bjerglandskaber. Sikkerheden er i top, og du vil opleve de flotteste og fedeste toppe og dale, med en ekspert som viser vejen. 

I løbet af turen er alle måltider og drikkevarer inkluderet og bliver lavet af vores kok og det gastronomiske niveau er derfor i top! 
Der serveres frisklavet morgenmad med diverse lækre ting og sager mens du kigger ud på terrænet som vi skal ud og begå os i i løbet af dagen.
Efter endt skidag nyder du tilværelsen med snacks og drikkevarer i hytten, saunaen eller i den udendørs jacuzzi med udsigt direkte ud mod den idylliske fjord omkranset af hvide toppe. 

Efterfølgende serveres der et lækkert aftensmåltid hvorefter der hygges med solnedgang over fjorden og der vil blive vist billeder fra dagens tur på ski. 

Udover vores private bjergguide Martin Schøber, vil der være tilknyttet 2 af Shiro's egne guides, Nikolaj og Mads som i løbet af opholdet vil sørge for alt praktisk udenom turen. Samtidig vil de være deltagende i løbet af dagen, og skyde nogle fede billeder med vores professionelle kamera. Som du selvfølgelig får del i ved turens afslutning! 

Turen består af 6 skidage, som vil foregå som et slags roadtrip med base ved hytten. Hver dag vil der efter morgenmad blive holdt en kort briefing vedrørende valg af rute på den givne dag. Vejrforhold er selvfølgelig afgørende i valg af rute og efter briefing  jagter de bedste forhold på de mange forskellige toppe og ruter fra vores mini-van. 

Al transport er inkluderet. 

En typisk dag med Shiro i Lyngen:

 

8.00
Frisklavet morgenmad tilberedt af vores kok.

Briefing vedr. dagens program, vejr og sneforhold

 

9.00 – 16.00 

På fjeldet, hvor vi ud fra vind, vejr og sneforhold finder et passende terræn,   giver den gas og nyder det suveræne skiløb.
Vi spiser frokost på fjeldet, hvilket betyder, at der vil være mulighed for at gribe både frokost og diverse snacks med i tasken hjemme fra hytten inden afgang. Kaffen sørger vi for ☺ 

 

16.00 

Hjemkomst til hytten. Kolde forfriskninger og snacks. Hyggelig afterski med gennemgang af billeder og video fra dagens skiløb. 

Evt. En badetur i fjorden efterfulgt af sauna eller bare en kold øl i det udendørs vildmarksbad/jacuzzi. 

18.30 

Aftensmad tilberedt af vores kok

20.00

Mulighed for en mindre aftentur på ski, eller bare afslapning og hygge i Shiro hytten.

Sikkerhed

Vi er har stort fokus på de sikkerhedsmæssige aspekter omkring ophold i det arktiske terræn. Det er derfor påkrævet, at medbringe bipper, skovl og sonde alle dage på fjeldet. Dette kan lejes ved os, hvis ikke man har det i forvejen. Derudover vil der minimum være to guides med gruppen på fjeldet ad gangen. Vi er fire guides i alt, og har derfor muligheden for at dele gruppen op i to, og stadig have både lead og tail guide knyttet til hver gruppe. 

 

Udstyr

Skitouring kræver en del forskelligt udstyr. Mangel på det rette udstyr skal dog ikke være grund til, at man ikke tager med. Så mangler man udstyr, må man meget gerne kontakte os, da vi har stor viden indenfor dette område og nyder at være behjælpelige med både leje og køb af det rette udstyr

Vi arrangerer også firmature til Lyngen! Kontakt os for nærmere info!

Cabin 1.JPG
IMG_20190426_155723.jpg
IMG_20190425_143040.jpg
DSC_1825.JPG
SAM_2172.JPG
IMG_20190428_210758.jpg
Skitouring Norge.png
6 Skidage
Inkluderet i turen:
6 dage med dansktalende bjergguide 
7  overnatninger 
Morgenmad alle dage
Dansk guide på destinationen
Frokost på bjerg alle dage
Aftenmåltider alle dage
Transfer til og fra Tromsø lufthavn
Skirejser til Norge
Flybillet til Tromsø
Ikke inkluderet i turen:
Skiudstyr (mulighed for leje)​
Lavine udstyr (mulighed for leje)
Arctic Experience
Kontakt os
Datoer:


Passer datoerne ikke til dig?
Kontakt os på info@shiroexperience.dk
Eller ring på:  +45 28 60 04 85 
Vi er flexible med datoer, og kan forsøge at tilpasse specifikke datoer til jeres gruppe eller firma.
Pris:
21.999 DKK pr. person

Meet The Shiro Team

Skitouring

Mads Amstrup

  • Instagram

Shiro guide

image1.jpeg

Nikolaj Schnohr

  • Instagram

Shiro guide

Fotograf

Martin Schøber

Martin Schøber

  • Instagram

Shiro guide

Hvad skal jeg selv gøre?
Flybillet til og fra Norge (Tromsø internatinale lufthavn)
 
Flybilletterne til og fra Norge er ikke inkluderet i prisen på turen, men det er let at komme til Tromsø. Det eneste du selv skal gøre er, at finde en flyafgang, hvor du har ankomst i Tromsø international airport d.6 eller 15  april 2020.

Når du lander i Tromsø, vil du møde Shiro Experience's danske guides og efterfølgende blive kørt direkte til bjergene hvor du vil blive indlogeret i den fantastiske hytte.
Brug følgende søgemaskiner til at finde flybillet til Tromsø:
 
www.momondo.dk
www.skyscanner.dk
 
SAS har direkte fly til Tromsø, med priser ned til 1.200 DKK.
www.sas..dk
Norwegian har direkte fly til Tromsø, med priser ned til 1.200 DKK.
www.sas..dk
Vi vil naturligvis gerne være behjælpelige med at finde flybilletter. 
Kontakt os:
Mail: info@shiroexperience.dk
tlf: +45 28 60 04 85
Skiudstyr er ikke inkluderet i prisen. Hvis du ikke selv har det nødvendige skiudstyr, hjælper vi dig med leje af udstyret.